Timebooking med PlayTomic

Trondheim Padel benytter booking-appen PlayTomic og det er dette systemet du vil benytte for å booke timer selv eller melde deg på sosiale turneringer etc. som arrangeres av senteret. Evt kan du booke direkte på web.

Last ned App’en PlayTomic.

Apple StorePlay Store

Se denne PDF’en for en utfyllende forklaring på hvordan du kommer i gang med PlayTomic-> Kom i gang med PlayTomic

 

I PlayTomic kan du invitere andre spillere til din booking og dele/splitte betalingen direkte i appen. Det er også i Appen du kjøper eventuelle Klippekort/Vouchers som gir deg rabatt.
Når du er registrert som medlem i f.eks. Trondheim Padelklubb hos oss (må gjøres via TPK)  vil du automatisk få den riktige booking-prisen når du skal betale for en bane. Betalingen foregår ved trekk fra betalingskort som du legger inn i appen, evt. ved bruk av klippekort/voucher.

Åpningstider

Du kan booke baner og spille hver dag hele døgnet – dvs fra 00:00 – 24:00.
Lyset på banen slår seg på automatisk ca 2 minutter før timen starter og slår seg av når timen(e) er over.

I åpningstidene til MaxPuls kan du gå inn hovedinngangen. Hvis hovedinngangen er stengt kommer du inn via en egen dør på venstre side av bygget (på samme siden som jernbanelinja).
Denne døra har en egen pin-kode leser, og du mottar en pin-kode på mail når du booker/betaler for banen i vår booking app.

Priser

Trondheim Padel opererer med følgende priser:

 • Hverdager på dagtid 00:00 – 16:00: kr 300,- pr time for banen (75 kr/pers)
 • Hverdager på ettermiddag/kveld 16:00 – 22:00: 400,- pr time for banen (100 kr/pers)
 • Hverdager på kveld 22:00 – 24:00: kr 300,- pr time.
 • I helgene fra 00:00 – 09:00: 300 kr/time
 • I helgene fra 09:00 – 22:00: 400,- kr/time
 • I helgene fra 22:00 – 24:00: 300 kr/time

Utstyr

Leie av padel-racket
Det ligger racketer fremme som kan leies for kr 40,- pr racket/time. Leien betales på to forskjellige måter
1. Legg til “Racket rental” under “Add Extras” når du booker banen / betaler i PlayTomic (alle spillerne som er invitert vil få tilbud om dette)
2. Vipps til Trondheim Padel (#642728 for racketleie) før du begynner å spille.

Baller
Man bruker egne padel-baller som har litt annen sprett (trykk) enn tennisballer. Det står rør med padel-baller fremme som kan kjøpes for kr 95,- pr rør. Ballene betales på en av to måter:
1. Legg til “Can of balls” under “Add Extras” når du booker banen / betaler i PlayTomic (alle spillerne som er invitert vil få tilbud om dette)
2. Med Vipps til Trondheim Padel (#642730 for baller) før du begynner å spille.

Kjøpe eget utstyr
Trondheim Padel selger padel-racketer, sko, baller og annet utstyr i egen butikk i hallen. Ta kontakt med oss i hallen eller send en melding til oss hvis du vil teste og/eller kjøpe padel-utstyr. Se utvalget vi har i butikken her.

Rabattordninger

 • Voucher – forhåndsbetaling gir deg 10% rabatt
  For aktive spillere tilbyr vi klippekort/verdikort med rabatt. Disse kjøpes direkte i booking-appen – PlayTomic. Dette er forhåndsbetaling uten utløpsdato og gir deg 10% rabatt. MERK: Du må selv passe på å få voucher-beløpet til å gå opp med bookingen din. Hvis du har 100 kroner igjen så kan det f.eks. benyttes for å betale en fjerdedel av banebookingen (Bruke Divide Payment funksjonaliteten i PlayTomic)

  • Booking for 2200 kr. Betal kun 2000,-
  • Booking for 6000 kr. Betal kun 5400,-
 • Samarbeid med Trondheim Padelklubb – 20% rabatt på dagtid, 10% rabatt på kveld/helg
  Vi har en samarbeidsavtale med Trondheim Padelklubb, og får jevnlig oppdaterte lister over betalende medlemmer.
  De som er registrert får 20% personlig rabatt på banebookinger hos Trondheim Padel på dagtid, og 10% personlig rabatt på banebookinger på ettermiddag/helger.
 • Samarbeid med NTNUI  – 33% studentrabatt på hverdager fra 00:00-16:00
  Studenter med gyldig studentbevis og NTNUI medlemskap får en personlig rabatt på 33% for banebooking på hverdager før 16:00.
  Send en epost til spille@trondheimpadel.com med bilde av gyldig studentbevis med NTNUI oblat på, så oppdaterer vi din status i PlayTomic.
  I tillegg har NTNUI fast booking av 2 baner hver tirsdag og torsdag mellom 18:00 – 20:00. Her er det egen påmelding på NTNU Tennis sine nettsider.
 • Samarbeid med TOBB – 33% rabatt på dagtid – 10% på kveld/helg
  Vi har samarbeidsavtale med TOBB, og har du gyldig medlemskap i TOBB kan du få 33% rabatt på dagtid og 10% rabatt på kveld/helg.
  Send mail til spille@trondheimpadel.com med ditt medlemsnummer for å aktivere denne rabatten.

Merk:

 • Alle %-rabattene er personlige – dvs. gjelder for den som er medlem. Hvis du booker/betaler for hele banen selv så blir 1/4 av baneleien rabattert med den angitte prosenten. Vi anbefaler at alle bruker “Divide payment” i PlayTomic appen og legger til de andre spillerne slik at de kan betale selv og få den rabatten de skal ha i henhold til sitt personlige medlemskap.
 • Man kan kun ha en medlems-status med tilhørende rabattordning om gangen.
 • Alle som skal ha rabatt må godta registrering i vår medlems-database i PlayTomic. Dette gjør man ved å krysse av for “godkjenn” som beskrevet i Steg 4 i dette dokumentet.

Delta på aktiviterer  med PlayTomic

Trondheim Padel benytter booking-appen PlayTomic for å arrangere Aktiviteter. Dette er spesielt egnet for deg som ikke allerede har 3 andre å spille med fast.

Aktivitetene finner du i App-menyen under “pokalen” i PlayTomic.

Se Aktiviteter evt. Events på vår Facebook-side for oversikt over hva som tilbys.