Åpningstider

Du kan booke baner og spille hver dag fra kl 06:00 til 23:00.
Lyset på banen slår seg på automatisk ca 2 minutter før timen starter og slår seg av når timen(e) er over.

I åpningstidene til MaxPuls kan du gå inn hovedinngangen. Hvis hovedinngangen er stengt kommer du inn via en egen dør på venstre side av bygget (på samme siden som jernbanelinja).
Denne døra har en egen pin-kode leser, og du mottar en pin-kode på mail når du booker/betaler for banen i vår booking app.

Priser

Trondheim Padel opererer med følgende priser:

 • Hverdager på dagtid 06:00 – 16:00: kr 300,- pr time for banen. Dette blir 75 kr pr. person pr. time
 • Hverdager på ettermiddag/kveld 16:00 – 23:00: 400,- pr time for banen. Dette blir 100,- pr. person pr. time
 • I helgene er prisen den samme som på kveldstid –  400,- pr time for banen/ 100,- pr. person pr. time

Utstyr

Leie av padel-racket
Det ligger racketer fremme som kan leies for kr 40,- pr racket/time. Leien betales ved Vipps til Trondheim Padel (#581318) før du begynner å spille.

Baller
Man bruker egne padel-baller som har litt annen sprett (trykk) enn tennisballer. Det står rør med padel-baller fremme som kan kjøpes for kr 95,- pr rør. Ballene betales ved Vipps til Trondheim Padel (#581318) før du begynner å spille.

Kjøpe eget utstyr
Trondheim Padel selger padel-racketer, sko, baller og annet utstyr i egen butikk i hallen. Ta kontakt med oss i hallen eller send en melding til oss hvis du vil teste og/eller kjøpe padel-utstyr.

Rabattordninger

 • 10% til medlemmer av Trondheim Padelklubb og MaxPuls
  Vi samarbeider med Trondheim Padelklubb og MaxPuls CrossFit. Registrerte medlemmer får 10% rabatt på all booking.
  Ta kontakt med oss hvis du er medlem så vi kan registrere dette i vårt system.
 • Verdikort med rabatt
  For aktive spillere tilbyr vi klippekort/verdikort med rabatt. Disse kjøpes direkte i booking-appen – PlayTomic. Kortene har en utløpsdato slik at de må brukes innen et visst antall dager.

  • Booking for 1000 kr. Betal kun 800,-
   Dette gir deg 20% rabatt på normalprisen (27% totalrabatt hvis du er medlem i Trondheim Padelklubb). Gyldig for bruk i 30 dager.
   Hvis du booker timer på kveldstid og splitter betalingen så vil dette gi deg 10 spilletimer for 800 kroner.
  • Booking for 3000 kr. Betal kun 2400,-
   Dette gir deg 20% rabatt på normalprisen (27% totalrabatt hvis du er medlem i Trondheim Padelklubb). Gyldig for bruk i 90 dager.
 • 33% studentrabatt på dagtid
  Studenter med gyldig studentbevis og NTNUI medlemskap kan booke bane for 200,-/time (50,- pr. pers). Denne rabatten gjelder på hverdager/dagtid (mellom 06:00 og 16:00). Ta kontakt med oss så vi kan registrere dette i vårt system.

Timebooking med PlayTomic

Trondheim Padel benytter booking-appen PlayTomic og det er dette systemet du vil benytte for å booke timer selv eller melde deg på sosiale turneringer etc. som arrangeres av senteret.

Last ned App’en PlayTomic eller bruk web-utgaven.

Apple StorePlay Store

Se denne PDF’en for en utfyllende forklaring på hvordan du kommer i gang med PlayTomic-> Kom i gang med PlayTomic

 

I PlayTomic kan du invitere andre spillere til din booking og dele/splitte betalingen direkte i appen. Det er også i Appen du kjøper eventuelle Klippekort/Vouchers som gir deg rabatt.
Når du er registrert som medlem i f.eks. Trondheim Padelklubb hos oss (må gjøres via TPK)  vil du automatisk få den riktige booking-prisen når du skal betale for en bane. Betalingen foregår ved trekk fra betalingskort som du legger inn i appen, evt. ved bruk av klippekort/voucher.

Delta på aktiviterer  med PlayTomic

Trondheim Padel benytter booking-appen PlayTomic for å arrangere Aktiviteter. Dette er spesielt egnet for deg som ikke allerede har 3 andre å spille med fast.

Aktivitetene finner du i App-menyen under “pokalen” i PlayTomic.

Se Aktiviteter evt. Events på vår Facebook-side for oversikt over hva som tilbys.