Aktiviteter

Vi har en rekke ulike aktiviteter hos oss som blant annet kurs med profesjonell trener, ligaspill, sosiale turneringer, damenes aften, pensjonist-treff og introduksjonskurs. De fleste aktiviteter vi bli annonsert i PlayTonic Appen vår, men du kan også lese mer om aktivitetene her. Vårt mål er å gi alle en mulighet til å spille Padel!

Ligaspill

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill der man finner en partner å spille med og med opprykk og nedrykk hver måned. Det er tre lag i hver divisjon, hvorav ett rykker opp eller ned, og ett forblir i divisjonen etter endt måned.

Introduksjonskurs for nybegynnere

Dette er for nybegynnere som ønsker å få en innføring padel. Det blir en grundig gjennomgang av både regler og telling. Det blir også poengspill. Man melder seg på denne aktiviteten i bookingsystemet.

Mix-in – sosial turnering

2 ganger hver uke reserverer vi baner i 2 timer og setter opp en spilleplan der deltakerne mikser partner på banen mellom hver kamp. Hver t par spiller sammen i 20 minutter og så roteres par og motstandere så alle får møtt alle. Til slutt telles antall game opp og vi ser hvem som har vunnet flest game totalt.

Kjøp av utstyr

Vi har avtale med Bullpadel i Norge og vil selge baller, racketer, sko og annet utstyr i vår butikk og i vår nettbutikk.